Adatkezelési tájékoztató


Ez az adatvédelmi szabályzat („Adatvédelmi szabályzat”) részletezi, hogy a CeeJay Software (együttesen „CeeJay” vagy „Mi”) hogyan gyűjti, használja és védi a CeeJay szoftvereket, szolgáltatásokat és termékeket („Szolgáltatások”) felhasználóinak adatait, és nem vonatkozik a az általunk offline vagy más webhelyeken keresztül gyűjtött információk.

Milyen információkat gyűjtünk

Ügyfél által biztosított információ. Személyes adatokat gyűjtünk a felhasználóktól, beleértve a vezeték- és keresztneveket, a Szolgáltatások kifizetéséhez szükséges érvényes hitelkártyát, az üzleti postacímeket, az e-mail címet és a jelszót.

Személyes adatok a tartalomban. Replikációs, biztonsági mentési és adattárolási szolgáltatásokat nyújtunk. Bizonyos tartalmak, amelyekről biztonsági másolatot készítenek, tárolnak vagy tárolnak Szolgáltatásaink segítségével, személyes adatokat tartalmazhatnak.

Session Records. A biztonság és a szolgáltatás minőségének fenntartása érdekében adatokat gyűjtünk a csatlakozási információkról, beleértve a munkamenet dátumát és időpontját, az eszköz Internet Protokoll ("IP") címét, a böngésző típusát, az eszköz nevét és/vagy azonosító számát, valamint a Szolgáltatással való egyéb interakciókat. .

Cookie-kat. Az információgyűjtéshez „cookie-kat” használunk. Cookie-kat használunk, hogy lehetővé tegyük a Szolgáltatás bizonyos funkcióit, hogy jobban megértsük, hogyan lép kapcsolatba a Szolgáltatással, és nyomon követhetjük az összesített használatot és a webes forgalom irányítását a Szolgáltatáson. Regisztrációs azonosítóját és bejelentkezési jelszavát mentjük a Szolgáltatásba való későbbi bejelentkezéshez. A cookie-k kizárólag a felhasználói munkamenetek azonosítására szolgálnak, és nem tárolnak semmilyen személyes információt a felhasználóról. Beállításainak megváltoztatásával utasíthatja böngészőjét, hogy ne fogadja el a cookie-kat, vagy kérje, mielőtt elfogadja a cookie-kat az Ön által meglátogatott webhelyekről. Ha azonban nem fogadja el a cookie-kat, előfordulhat, hogy nem fogja tudni használni a Szolgáltatás összes funkcióját.

Személyes adatok felhasználása

Személyes adatait a Szolgáltatások nyújtása érdekében használjuk fel a Fő előfizetési szerződéssel és a szolgáltatási feltételekkel, az adatvédelmi szabályzattal és a vonatkozó jogszabályokkal összhangban. Személyes adatait arra használjuk, hogy kényelmes hozzáférést biztosítsunk termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz, és javítsuk az Ön számára kínált szolgáltatásainkat. Ezenkívül az Ön személyes adatait arra használjuk, hogy naprakészen tartsuk a legújabb termékbejelentéseket és egyéb információkat, amelyekről úgy gondoljuk, hogy szeretne hallani.

Személyes adatokat a törvény előírásai szerint, valamint bírósági eljárás, bírósági végzés vagy jogi eljárás betartása érdekében kiadhatunk.

Személyes adatok nyilvánosságra hozatala

Bizonyos személyes adatokat megosztunk olyan harmadik felekkel, akiknek szolgáltatásait termékeink értékesítésére, támogatására és üzletünk működtetésére használjuk, például ügyfélkapcsolat-kezeléssel (CRM), vállalati erőforrás-menedzsmenttel (ERP) és számviteli szoftverszolgáltatókkal. Gondoskodunk arról, hogy bármely harmadik fél, akivel megosztjuk a személyes adatokat, az adatokat kizárólag a számunkra nyújtott szolgáltatás céljából használja fel, és az adatvédelmi gyakorlatunknak megfelelő módon. Felelősséget vállalunk a harmadik félnek továbbított Személyes adatok feldolgozásáért. Az adatvédelmi pajzs elvei értelmében továbbra is felelősséggel tartozunk, ha ügynökünk az ilyen Személyes adatokat az elvekkel ellentétes módon dolgozza fel, kivéve, ha bizonyítjuk, hogy nem vagyunk felelősek a kárt okozó eseményért. Személyes adatokat is megoszthatunk a törvény által megkövetelt módon, valamint bírósági eljárás, bírósági végzés vagy jogi eljárás betartása érdekében.

Az Európai Unió Bíróságának Privacy Shield határozata

16. július 2020-án az Európai Unió Bírósága érvénytelenítette az EU–USA Privacy Shield Framework-et, ugyanakkor megerősítette az Európai Bizottság általános szerződési kikötéseinek érvényességét az uniós személyes adatok nemzetközi továbbítására vonatkozó jogi mechanizmusként.

Az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma továbbra is adminisztrálja a Privacy Shield programot, a CeeJay pedig továbbra is követi annak elveit. Szükség esetén az adatfeldolgozási mellékletet is aláírjuk az általános szerződési feltételekkel, hogy megfeleljünk az EU Bíróság ítéletének.

Privacy Shield

A CeeJay megfelel az EU-USA Privacy Shield Framework és a Swiss-US Privacy Shield Framework előírásainak, amelyeket az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma határoz meg. A CeeJay tanúsította a Kereskedelmi Minisztériumnak, hogy betartja az adatvédelmi pajzs alapelveit. Ha bármilyen ellentmondás van a jelen adatvédelmi szabályzatban foglalt feltételek és az adatvédelmi pajzs alapelvei között, az adatvédelmi pajzs alapelvei az irányadók. Ha többet szeretne megtudni az adatvédelmi pajzsról, és meg szeretné tekinteni tanúsítványunkat, látogasson el a https://www.privacyshield.gov/ oldalra.

A Privacy Shield elveivel összhangban a CeeJay vállalja, hogy megoldja az Ön személyes adatainak gyűjtésével vagy felhasználásával kapcsolatos panaszokat. Azok az EU-s és svájci magánszemélyek, akiknek a Privacy Shield irányelveivel kapcsolatos kérdésük vagy panaszuk van, először forduljanak a CeeJay-hez a https://help.ceejay.com címen.

Személyes adatokhoz való hozzáférés, módosítás és törlés joga

Önnek joga van hozzáférni a rájuk vonatkozó személyes adatokhoz, valamint korlátozni azok felhasználását és közzétételét. Ha szeretne hozzáférést kérni az Ön nevében feldolgozott személyes adatokhoz, vagy korlátozni szeretné személyes adatainak felhasználását és nyilvánosságra hozatalát, kérjük, lépjen kapcsolatba a https://help.ceejay.com címmel, és adja meg nevét, elérhetőségeit és tartsa be az alkalmazandó jogszabályok által előírt alaki követelményeket.

Az Egyesült Államok Szövetségi Kereskedelmi Bizottságának végrehajtása

A CeeJay a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) vizsgálati és végrehajtási jogkörébe tartozik, hogy biztosítsa az EU-USA Privacy Shield és a Swiss-US Privacy Shield elvek betartását.

.

Kötelező választottbíráskodás

Azokban az esetekben, amikor az egyéb jogorvoslati lehetőségeket kimerítették, vagy ha a panaszt más módon nem sikerült megoldani, a CeeJay kötelező érvényű választottbírósági lehetőséget biztosít Önnek az adatvédelmi pajzs panel előtt. A CeeJay tudomásul veszi, hogy a Privacy Shield Panel bármely végleges határozata jogilag kötelező erejű határozat, amely az Egyesült Államok bíróságai előtt végrehajtható.

Biztonság

A CeeJay vezető felhő-infrastruktúra-szolgáltatókkal dolgozik együtt az Ön adatai biztonságának biztosítása érdekében, a biztonságos szoftverfejlesztési életciklus (SSDLC) követése mellett, rendszeres sebezhetőségi felméréseket végez, valamint titkosítja az ügyfelek adatait szállítás közben és nyugalmi állapotban.

Biztonságos szoftverfejlesztési életciklus. A CeeJay forráskódját belsőleg felülvizsgálják az OpenSAMM és a Microsoft SDL keretrendszer irányelvei alapján. Szoftverkódunkat az Egyesült Államokban található BitBucket forráskód-kezelő rendszerben tároljuk. A rendszer nyomon követi a forráskódhoz való hozzáférést és a módosítási tevékenységet. A forráskód-kezelő rendszer csak olyan eszközökről érhető el, amelyek megfelelnek a CeeJay biztonsági szabályzatának. Csak a felhatalmazott K+F mérnökök férhetnek hozzá a forráskódhoz és csak a rájuk rendelt feladatokhoz.

Infrastruktúra. A CeeJay a GCP-re és/vagy az AWS-re és az Azure-ra támaszkodik a felhőalapú hosting- és tárolási szolgáltatásokhoz. Az ügyfelek adatait egy titkosított archívumban tárolják (lásd a 4. bekezdést) redundáns objektumtárolón, és a felhasználói hozzáférési jogokat és engedélyeket kezelő CeeJay alkalmazásszolgáltatásokon keresztül érhetők el.

Titkosítás. Az adattovábbítás során a Transport Layer Security (TLS 1.2) titkosítást használjuk. A felhőszolgáltatásunkba érkező és onnan érkező összes adat TLS 1.2 titkosítással történik. A nyugalmi állapotban lévő adatokat Advanced Encryption Standard 256 bites (AES256) titkosítással védett felhőtárolóban tárolják.

Vezérlő/processzor szerepek

Elsősorban adatfeldolgozók vagyunk, de bizonyos, ebben a részben leírt helyzetekben adatkezelőnek is tekintettünk. Business-to-business felhőszolgáltató vagyunk, és fő szerepünk az adatfeldolgozó az üzleti Ügyfeleink számára. Személyes adatokat is kapunk azoktól a munkavállalóktól, akik a munkáltatójuk nevében érdeklődnek.

A CeeJay a Személyes Adatok „Feldolgozója” a GDPR 4. cikkében és bármely más adatvédelmi törvényben meghatározott értelemben az Ügyféltartalomban található személyes adatok tekintetében. Az információkat üzleti Ügyfeleink irányításával gyűjtjük, akik továbbra is adatkezelők maradnak. Nincs közvetlen kapcsolatunk azokkal az egyénekkel (Felhasználókkal), akiknek személyes adatait kezeljük.

Adatkezelőként járunk el, amikor az érintettek egyedi személyes adatait gyűjtjük, mint például a név, a cookie-k, a címkék, a szkriptek, az Ön e-mail-címe, valamint a blogunkon és weboldalunkon tett megjegyzések. Ezeket az információkat önkéntesen adják át az adatkezelő Ügyfeleket képviselő személyek.

.

Alfeldolgozók/szolgáltatók

A CeeJay a következő harmadik fél alfeldolgozókat veszi igénybe a Szolgáltatások biztosításához:

  • A PayPal, a GoGardless fizetésfeldolgozó vállalatok,
  • Google Cloud Platform és Amazon Web Services, infrastruktúra-tárhelyszolgáltatók,
  • Equinix adatközponti felhőműveleteinkhez,
  • A Zendesk, egy felhő alapú ügyfélszolgálati jegyértékesítő rendszer,
  • Zoom a webkonferenciánkhoz.

törlés

Ha az adatkezelő felkéri a CeeJayt az adatokhoz való hozzáférésre, azok helyesbítésére vagy eltávolítására, akkor ésszerű időn belül válaszolunk. Azok a személyek, akik közvetlenül, blogunkon vagy webhelyünkön keresztül szolgáltattak adatokat a CeeJay-nek, és hozzá kívánnak férni, javítani vagy törölni kívánnak adatokat, hozzáférést kérhetnek a https://help.ceejay.com címen küldött e-mailen keresztül. Az Ügyfeleink nevében feldolgozott személyes adatokat addig őrizzük meg, ameddig a Szolgáltatások biztosításához szükséges. Ha az Ügyfél-előfizetés lejár vagy megszűnik, töröljük az Ügyfél Tartalmát, Ügyfél adatait a rendszereinkben vagy más módon a birtokunkban.

GDPR

Megfelelünk az (EU) 2016/679 rendeletnek (Általános Adatvédelmi Rendelet). A legfontosabb GDPR-követelmények és a CeeJay-funkciók, amelyek segítenek megfelelni ezeknek:

Adatok tárolása és feldolgozása az EU-n belül. A CeeJay lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az előre meghatározott célállomások konkrét beállításával válasszák ki, hol tárolják adataikat.

Törlési jog. A CeeJay kérésre időben eltávolítja az adatokat a rendszerből.

Biztonság. Az összes továbbítás alatt álló és nyugalmi ügyféladat a 4. bekezdésben leírtak szerint titkosítva van. A CeeJay az 1. bekezdésben leírt biztonságos szoftverfejlesztési ciklust követi.

Feldolgozási tevékenységek nyilvántartása. A CeeJay auditnaplója láthatóvá teszi a rendszerben végrehajtott összes műveletet, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy szükség esetén lekérjék ezeket a naplókat.

Van egy adatvédelmi tisztünk, akit a telefonszámon lehet elérni help@ceejay.com.

FERPA

Az Ügyféladatok tartalmazhatnak személyazonosításra alkalmas információkat a FERPA hatálya alá tartozó oktatási nyilvántartásokból. Amennyiben az Ügyféladatok tartalmaznak ilyen információkat, a CeeJay „iskolai tisztviselőnek” minősül (a FERPA-ban és végrehajtási rendeleteiben meghatározottak szerint), és betartja a FERPA előírásait.

COPPA

A CeeJay szolgáltatásai a COPPA előírásainak megfelelően használhatók, ha egy szervezet rendelkezik szülői beleegyezéssel.

Beleegyezés

Személyes adatainak rendelkezésünkre bocsátásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy ezeket az információkat a jelen nyilatkozatban leírt módon kezeljük. Például, ha megadja nekünk faxszámát vagy e-mail címét, akkor beleegyezik, hogy faxon vagy e-mailben felvegyük Önnel a kapcsolatot.

.

Az Ön beleegyezése a körülményektől is függhet, például abban az esetben, ha korábban megadta nekünk személyes adatait, és vagy fenntartja velünk a kapcsolatot, vagy a tőlünk kapott kommunikációt követően nem kért tőlünk az ilyen kommunikáció leállítását. . Weboldalunk használata a jelen adatvédelmi szabályzat elfogadását is jelenti.

Bármikor leiratkozhat a marketingkommunikáció fogadásáról, ha akarja. A konkrét közlemények (például a hírlevél) általában utasításokat tartalmaznak rajtuk arról, hogyan lehet leiratkozni a fogadásukról, vagy küldhet nekünk e-mailt a https://help.ceejay.com címen.

Változások

Ha bármilyen lényeges változtatást végzünk, azt ezen az oldalon közzétesszük.

Utolsó frissítés: 18. május 2022

Készen áll a kezdésre?

A Loop Backup 14 napos ingyenes próbaverziójával

© 2022 CeeJay Software Limited. Minden jog fenntartva
A Loop Backup a CeeJay Software Limited védjegye